ΙΣΤΟΡΙΑ 

      
 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ATTITUDE (Χαρακτήρας)
Για να φτάσεις το μέγιστο των δυνατοτήτων σου σαν ποδοσφαιριστής είναι ζωτικής σημασίας να έχεις το σωστό χααρακτήρα μέσα και έξω από το γήπεδο.

RESPECT (Σεβασμός)
Πρέπει πάντα σέβεσαι τους συμπαίκτες σου, τον αντίπαλο σου, τον προπονητή σου και τον διαιτητή. Για να καταφέρεις να πάρεις το μέγιστο από την ομάδα σου πρέπει να εκτιμάς τις προσπάθειες που καταβάλουν όσοι είναι γύρω σου.

SKILLS (Δεξιότητες)
Στην Άρσεναλ πιστεύουμε ότι οι δεξιότητες και η τεχνική είναι κύρια πηγή έμπνευσης για δημιουργικότητα, ενθουσιασμό και ψυχαγωγία.

ENERGY (Ενέργεια)
Πρέπει να έχεις πολύ ενέργεια για να επιτύχεις το καλύτερο παίζοντας ποδόσφαιρο. Όσο περισσότερο μπορείς να διατηρήσεις τη φυσική σου κατάσταση σε υψηλό επίπεδο, τόσο περισσότερο θα σε ωφελήσει αυτό στους αγώνες.

NEW THINKING (Νέος τρόπος σκέψης)
Αγκάλιασε τις ιδέες του προπονητή σου και πάντα να σκέφτεσαι διαφορετικούς τρόπους να βελτιωθείς τακτικά και τεχνικά. Να είσαι δημιουργικός με τις σκέψεις σου και να τις εκφράζεις μέσα στο γήπεδο όποτε μπορείς.

ALL FOR ONE (Όλοι για έναν)
Όσο και να δουλέψεις στην προσωπική σου εξέλιξη, το ποδόσφαιρο παραμένει ομαδικό παιχνίδι. Όσο περισσότερο σουλεύεις με τους συμπαίχτες σου, τόσο καλύτερος θα γίνεσαι σαν παίχτης και μέλος μιας ομάδας.

LEARNING (Μάθηση)
Μάθε να παίζεις με τον τρόπο της Άρσεναλ. Το ποδόσφαιρο βασίζεται στην πάσα και την κίνηση, την τεχνική και τις δεξιότητες, συνδυάζοντας τις αρχές της ευγενούς άμιλλας, της ομαδικότητας, της έκφρασης και της διασκέδασης!

 
   
   

         
 

 

Παράλληλα με τα ανδρικά τμήματα λειτουργούν και οι Ακαδημίες. Η Ακαδημία ποδοσφαίρου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε πολύ καλό επίπεδο λειτουργίας και αποτελεσμάτων και σε αυτό έχει συμβάλει σημαντικά ο διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Εθνικού Πειραιώς, Κρεμμύδας Άγγελος.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας αποκτούν τελείως διαφορετική νοοτροπία, αγαπούν αυτό που κάνουν και γενικότερα η λειτουργία της Ακαδημίας πραγματοποιείται σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής που διανύουμε, ελπίζοντας πολύ σύντομα να έρθουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, τόσο για το σύλλογο όσο για τους αθλητές.

Στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ και στην ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ  το έτος 2015-16 καταλάβαμε την 2η θέση ανάμεσα σε 26 ομάδες. Ο τελικός Μπουμπουλίνα - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Αγωνιστική Ημ/νία Ώρα Ομάδες Σκορ
3 Δεκεμβρίου 2016 12:30 ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ - ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2-1
10 Δεκεμβρίου 2016   ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ - ΑΟ ΦΑΒΙΕΡΟΣ ΜΕΘΑΝΩΝ 3-0
18 Δεκεμβρίου 2016
ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ - ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ 6-0


ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ - ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ  


ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ  

 
   
   

 
   
Copyright © 2016
All rights reserved